Jdi na obsah Jdi na menu

ČKA: přednáška o mediích, PR agenturách a reklamě. KG Třebíč, 12. 11.

Novináři, PR agentury a reklama v 21. století aneb předsudky, které je potřeba bourat. ČKA zve na přednášku o mediích, PR agenturách a reklamě, která se uskuteční v Třebíči v netradičním pátečním termínu 12. 11. 2010 v 19 hodin v jazykové učebně Katolického gymnázia.

Pozornost je věnována nástrojům PR, které jsou využívány ke změně postojů a názorů veřejnosti a také médiím, které se účastní vytváření našich názorů. Příklady z praxe ukážou, jak lze PR v dnešní době využít, ale i zneužít. Poslední část je věnována reklamě v 21. století, jejím proměnám a současným tendencím.

Přednášet bude Mgr. Eva Fruhwirtová, která vystudovala Katolické gymnázium v Třebíči a Jihočeskou univerzitu v Českých Budějovicích, obor český jazyk a historie. Pracovala jako regionální novinářka, v současné době se věnuje PR a manažerskému vzdělávání. Je spoluorganizátorkou Letní žurnalistické školy v Havlíčkově Brodě, věnuje se poradenství neziskovým organizacím. Nyní připravuje odbornou publikaci o dějinách české tiskové reklamy.