Jdi na obsah Jdi na menu

Farnost Horní Újezd Vás zve ke společné modlitbě svatého růžence

Aktualizováno v 19.10 hod.:

Jak už je na našich stránkách uvedeno, v této těžké zkoušce je na prvním místě potřeba modlit se. Využijte proto k modlitbě každou volnou chvíli. Pokud byste se chtěli modlit s dalšími věřícími v době, kdy většina z nás tráví většinu času doma a nikam nevychází, můžeme využít přímé přenosy přes službu YouTube a hovory přes mobilní telefon. 

V pátek 27. 3. se v modlitbě bolestného růžence spojíme, dá-li Pán, od 20.30 hod. 

Co je k tomu potřeba?

- Otevřete si stránku naší farnosti na Youtube zde.

- Počkejte, až se objeví náhled přenosu s dnešním datem a nápisem ŽIVĚ v červeném rámečku a klikněte na něj. Pokud se Vám neukáže, zadejte obnovení stránky, nebo znovu klikněte na odkaz výše (stránka naší farnosti na Youtube zde).

- Nabídněte P. Vlastimilovi, že byste se s ním pomodlili jeden desátek svatého růžence. On se s vámi domluví, který to bude. V danou chvíli vám zavolá a vy se s ním budete modlit vždy 1. část modlitby Otčenáš, Zdrávas, Sláva Otci a také začnete Fatimskou vložku Pane Ježíši. Během vašeho telefonního hovoru si však musíte zcela vypnout zvuk přímého přenosu na YouTube!

- Celý růženec obětujeme na tyto úmysly: Za obrácení hříšníků, za odpuštění hříchů osamělým umírajícím, za odvrácení této morové rány.

Můžete-li, pozvěte také ostatní, kteří by tuto možnost společné modlitby uvítali. Stačí, když jim přepošlete odkaz na tento článek, nebo např. formou sms pošlete vzkaz "Muzes-li, pojd se s nami modlit sv. ruzenec. Vice na www.farnosthu.cz".