Jdi na obsah Jdi na menu

Jak přispět? Do sbírky, převodem nebo vkladem na účet

ObrazekNaše farnost bude i letos potřebovat Vaši velkorysou pomoc. V rámci oprav fasády a schodiště u hlavního vchodu můžeme získat téměř 1,7 mil. Kč z rozpočtu Ministerstva kultury ČR. Nutná je však spoluúčast Města Třebíč a naší farnosti. Přispět můžete několika způsoby:

a) hotově při sbírce v kostele
Není-li sbírka určena na jiný účel (např. na charitu - celoroční rozpis je uveden na nástěnkách), budou vybrané prostředky použity právě na potřeby oprav a údržby kostela;

b) převodem z Vašeho účtu
Kdykoli během roku je možné přispět na opravy a údržbu našeho kostela. Naše farnost má účet č. 15202 88399/0800 vedený u České spořitelny, a.s.
Jako konstantní symbol uveďte 0558.
Variabilní symbol pak jakýkoli dle Vašeho uvážení, např. část Vašeho rodného čísla, nebo IČ Vaší firmy. Doklad o Vašem daru snižující Váš základ daně Vám na požádání rádi vystavíme v sacristii;

c) vkladem na pobočce České spořitelny
Na kterékoli pobočce České spořitelny je možné vložit jakoukoli částku na účet č. 15202 88399/0800 vedený na jméno Římskokatolická farnost Třebíč-Jejkov.
POZOR: Neuvádějte žádný variabilní symbol! Za to si banka účtuje poměrně vysoký poplatek. Naopak vklad bez variabilního symbolu je zdarma. Potvrzení o vkladu vystavené bankou pečlivě uschovejte. Po jeho předložení vám v sacristii nebo na faře rádi vystavíme potvrzení o převzetí.

Kéž sám Bůh odmění Vaši štědrost!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář