Jdi na obsah Jdi na menu

Začíná vycházet Cvrček - časopis pro předškoláky

Začíná vycházet časopis pro předškoláky CVRČEK - příloha časopisu Nezbeda v rozsahu osmi stran na pevnějším papíru tak, aby byli malí čtenáři schopni "číst" a vymalovávat obrázky a rodiče jim pomáhali. Jeho obsah bude spojen s liturgickou dobou. Každé číslo bude mít jednotné téma. Co v něm čtenáři naleznou?

ObrazekKoncepce časopisu vychází z myšlenky, aby rodiče se svými předškoláky mohli prožívat vztah s Bohem také prostřednictvím pravidelného čtení, zábavy i různých her. V časopise bude například: Cvrčkovo čtení - v textu budou některá slova nahrazena obrázky, komiks, okénko pro rodiče - myšlenka pro rodiče, pohádka, vystřihovánka, modlitba, kvízy, drobné hříčky... Kdy začne Cvrček vycházet? Nulté číslo vyjde v zářijovém Nezbedovi jako samostatná příloha celého nákladu. Na požádání bude toto číslo Nezbedy i s Cvrčkem zasláno zdarma na ukázku. Ke zhlédnutí bude zde.

První číslo vyjde v prosinci 2009 jako příloha Nezbedy. Nepředpokládáme, že by se měl Cvrček ve vydávání osamostatnit. Cvrček bude distribuován spolu s Nezbedou na adresy čtenářů, kteří o něj projeví zájem. Předpokládáme, že roční předplatné Cvrčka nepřekročí 100 Kč (tedy spolu s Nezbedou se bude jednat o částku do 300 Kč ročně).

Co mohou udělat zájemci o Cvrčka? Určitě by měli dát o svém zájmu vědět prostřednictvím listovní zásilky (Nezbeda s.r.o., Divadelní 6, 760 01 Zlín) nebo elektronické pošty: nezbeda.zlin (zavin.) volny.cz. Nezapomeňte uvést adresu, kam Vám má být zdarma zasláno ukázkové nulté číslo.