Jdi na obsah Jdi na menu

Fatima - boj za naši Paní

bmv-fatima.jpgPostmoderní společnost, prosycená novopohanstvím, se nesmiřitelně pohybuje ke svému konečnému zničení. Předzvěstí tohoto zničení jsou její móda, její architektura, její hudba, umění a styl řeči. To jsou projevy 4. revoluce [Ve své práci Revoluce a kontrarevoluce prof. Plinio popisuje čtyři revoluce: protestantskou, Francouzskou, komunistickou a nakonec kulturní, která je charakterizována kulturou hippies a kmenovým životním stylem.] Jsou to projevy hippie anarchistické revoluce, která má tendenci ovládnout každou oblast společnosti. Tato mentalita a životní styl vstoupily do morku kostí státu a zavádějí samosprávu do každého aspektu společnosti. Jednou stránkou toho je zjevně ekologická revoluce se svým zbožňováním přírody, kdy se vytváří nebezpečný dualismus: Kdo nestaví ochranu přírody na úplně nejvyšší místo, je podle těchto revolucionářů automaticky jejím nepřítelem a ničitelem, i kdyby se k ní choval s největší možnou ohleduplností a snahou zachovat ji příštím generacím.


Bojovat proti těmto zvráceným a nebezpečným revolučním bludům, znamená bojovat za Naší Paní, která je Královnou všeho stvoření, nejdokonalejším ze všech Božích tvorů. Ona je Matkou Boha, Matkou Svaté Církve, a pod její standartou se šikujeme v tomto boji pro Našeho Pána Ježíše Krista. Tento ideologický boj je jejím bojem – potření omylu, úplné rozdrcení hada a jeho lží pod její patou. Ona je symbolem konečného vítězství.


Samozřejmě každá soudná osoba vidí, že, lidsky řečeno, je tento boj naprosto neúměrný k počtu těch, kteří jsou povoláni sloužit Naší Paní v něm. Po mnohém utrpení, konfrontacích a ukázkách odvahy, nadejde chvíle, která bude její. Nezáleží na tom, za jak slabé se považujeme, nezáleží na tom, jak nedostatečné jsou naše prostředky, nezáleží na tom, jak bezvýznamný je náš počet – my víme, že tato chvíle přijde, když ona vstoupí přímo na jeviště událostí, aby dosáhla svého vítězství, aby zavedla svou Vládu. Naše důvěra v tento fakt musí být neotřesitelná.


V tomto boji můžeme mít jistotu ohledně jedné věci – že se přísliby z Fatimy uskuteční. Jsou to přísliby radosti a vítězství pro ty, kteří mají víru a důvěru. Pro ty, kteří čekali a trpěli, jsou to přísliby konečného vítězství Věci Naší Paní, tj. kontrarevoluce.


Pro ty, kteří se uzavírají jejímu hlasu, jsou tytéž přísliby příslibem trestu a porážky. Jisté však je, že ona zvítězí. Milosti, které získáme nyní, jsou předzvěstí její Vlády. Měly by nám dát odvahu a odhodlání pustit se do boje, zvýšit náš zápal pro něj a zvětšit naši důvěru v konečné vítězství kontrarevoluce bez ohledu, jaké překážky se objeví.


Dnes žijeme utlačovaní ve světě, který je shrben pod drtivou tíhou svých vlastních hříchů. V roce 1917 Naše Paní předpověděla pohromu, která očekává moderní svět. V jistý moment toto zhroucení nastane, pokud nepřijde všeobecné obrácení.


Velikost a veřejný aspekt těchto hříchů spolu s odmítáním světa vyplnit požadavky Naší Paní tvoří základ pro velkou tragédii. Musíme se připravit na tuto tragédii, která se vznáší nad moderním světem. Musíme čelit této perspektivě a svěřit se Naší Paní, protože ve velice reálném smyslu je tato tragédie především její tragédií – dotýká se jí hlubším způsobem než kohokoliv z nás.


Je to její tragédie, protože ona je skutečnou Matkou, tou, která se zjevila svým dětem, aby je varovala před trestem a přílivem hříchů, který dosáhnul nepřípustné hranice. Pak předpověděla příchod komunismu a to, že Rusko rozšíří své omyly po světě. Jednou z věcí, na níž Naše Paní konkrétně poukázala, byla nemravná móda. Jestliže srovnáte módu z roku 1917 s tou, jakou vidíme dnes, můžete pochopit, jak hluboko jsme klesli do ohavnosti.


Mnoho částí proroctví z Fatimy se již vyplnilo. Dnes není žádná část světa imunní před vlivem komunismu... Každý již zná příběh Fatimy. Kdo neslyšel o slunečním zázraku, který byl symbolickým projevem velikosti trestu, který přijde, jestliže svět odmítne naslouchat jejímu varování?


Tato tragédie Naší Paní je tragédií Matky rodiny, která ochraňuje své vzdorovité děti, podporuje je a prokazuje jim náklonnost. Jsou-li její výzvy opomíjeny, hrozí jim trestem, jako to učinila ve Fatimě. Je to výzva k odplatě pro všechny ty, kteří ignorují její varování. Pro všechny ty, kteří naslouchají, je to však příslib obnovy nového řádu věcí, nové Vlády, v níž ona bude milující Matkou, a my její děti a služebníci.
 

Celý článek najdete zde.